Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Help

Geachte klant,

Onderstaand vindt u het antwoord op enkele mogelijke vragen over onze website:

De pagina is rechts niet volledig zichtbaar op mijn beeldscherm. Kan ik dit aanpassen?

Wij hebben de pagina ingesteld op een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels en groter. Om de website in de breedte volledig te kunnen zien, raden wij u aan om de resolutie van uw beeldscherm als volgt te wijzigen:

Werkt u met Windows, dan klikt u onderaan links op de "Start"-knop. Vervolgens komt u via het "configuratiescherm" bij de instellingsmogelijkheden van uw systeem (bij oudere Windows versies staat dit in het submenu "instellingen"). In het configuratiescherm vindt u bij "beeldscherm" (bij oudere versies "instellingen") het onderdeel "instellingen". Hier kunt u de beeldschermresolutie aanpassen.

Werkt u met Mac OS X, dan opent u in het Apple-menu links bovenaan het menu-onderdeel "systeemvoorkeuren". Selecteer het onderdeel "beeldschermen". Als u hierop klikt, verschijnt een venster, waarin u de beeldschermresolutie kunt aanpassen.

Gebruikers van SuSE Linux kunnen de resolutie wijzigen met SaX2. SaX2 kan worden opgeroepen via het menu Systeem - Configuratie - SaX2 of door het activeren van "sax2" in een console (als administrator/root). De instelling van de resolutie gebeurt via het onderdeel "Beeldscherm - Kleuren/resoluties". Door op "configuratie aanpassen" en vervolgens op "eigenschappen" te klikken, kunt u de gewenste resolutie instellen.

Wat gebeurt er als ik Javascript niet heb ingeschakeld?

Dan kunt u de website wel bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. U kunt deze pagina's nog wel bereiken via de sitemap, waar u op de betreffende link klikt.

Ik wil de huidige aanbiedingen of aparte pagina's afdrukken. Waar moet ik op letten?

Onderaan de pagina vindt u steeds de knop "afdrukken". Als u daarop klikt, verschijnt een vereenvoudigd afdrukvoorbeeld. Let erop dat de randen van uw printer links en rechts op 1 cm staan ingesteld. Alleen dan wordt de volledige breedte van de pagina afgedrukt.

Ik wil een pagina of een artikel aanbevelen aan een vriend. Hoe kan ik dit doen?

Onderaan de pagina vindt steeds de knop "aanbevelen". Als u daarop klikt, gaat een nieuw venster open, waarin u uw e-mail adres, het e-mail adres van een vriend en een korte toelichting kunt invullen.

Nadat u op "verzenden" geklikt hebt, ontvangt uw vriend een e-mail met uw aanbeveling en ontvangt uzelf een ontvangstbevestiging van uw bericht.

Als u op de knop X klikt, wordt het venster gesloten en wordt er geen e-mail verzonden.

Ik wil actuele informatie ontvangen via de nieuwsbrief. Hoe kan ik mij aanmelden?

Rechtsbovenaan klikt u op de rubriek "Nieuwsbrief". Onder "inschrijvingsformulier" vult u uw e-mail adres in. U bevestigt met "inschrijven".

ALDI neemt de bescherming van uw persoonlijke gegevens ernstig en wil elk misbruik van uw e-mailadres vermijden. Daarom ontvangt u enkele minuten na inschrijving van ons een e-mail. Gelieve binnen de 7 dagen na ontvangst op de bevestigingslink in deze e-mail te klikken. Pas nadat u de ontvangst van de nieuwsbrief bevestigd heeft, zal u automatisch onze nieuwsbrief ontvangen.

U kan het inschrijvingsformulier voor onze nieuwsbrief eveneens bereiken via de rubriek "Online Services".

Hoe kan ik mij weer afmelden voor de nieuwsbrief?

Rechtsbovenaan klikt u op de rubriek "Nieuwsbrief". Onder "uitschrijvingsformulier" vult u uw uw e-mail adres in. U bevestigt met "uitschrijven".

Ik wil mijn e-mailadres voor ontvangst van de nieuwsbrief wijzigen. Hoe kan ik dit doen?

1. Rechtsbovenaan klikt u op de rubriek "Nieuwsbrief". In het inschrijvingsformulier vult u uw nieuwe e-mailadres in. U bevestigt met "inschrijven".

2. Kort na inschrijving ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u de ontvangst van de nieuwsbrief bevestigd heeft door op deze link te klikken, ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief.

U kan het inschrijvingsformulier eveneens bereiken via de rubriek "Online Services".

3. Hierna vult u in het "uitschrijvingsformulier" uw oude e-mailadres in. U bevestigt met "uitschrijven".

4. Nadat u deze stappen uitgevoerd hebt, zal u onze nieuwsbrief op uw nieuwe e-mailadres ontvangen.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over de aanbiedingen van ALDI?

Er zijn verschillende mogelijkheden om informatie te verkrijgen over onze aabiedingen. U vindt alle nieuwe aanbiedingen op onze website onder de rubriek "Onze aanbiedingen". U kunt deze aanbiedingen ook ontvangen door een abonnement op onze nieuwsbrief te nemen. In alle filialen liggen de folders "ALDI info", waarin u alle nieuwe aanbiedingen vindt. Deze folder vindt u tenslotte ook elke week in uw brievenbus terug.

Wat vind ik onder de rubriek "Assortiment"?

Met "Nieuw in assortiment" duiden wij alle artikelen aan die de voorbije dagen of weken nieuw aan ons vaste assortiment zijn toegevoegd en die eerder nog niet te koop waren.

Onder "Onze merken" vindt u een greep uit ons hoogwaardig aanbod van eigen merken.

Onze voedingswijzer helpt u te kiezen voor een evenwichtige voeding. In de rubriek "Kwaliteit en verantwoordelijkheid" vindt u informatie over ons visaankoopbeleid, onze koffieproducten, theeproducten en wijnen. In de rubriek "Certificaten en keurmerken" vindt u alle belangrijke informatie over de kwaliteitskenmerken, keurmerken, certificaten en onafhankelijke testinstituten bij ALDI.

In de rubriek "Bewezen kwaliteit" ontdekt u onze producten door de ogen van anderen.

Verder vindt u hier ook een (wisselende) selectie van andere assortimentsthema's en een overzicht van al onze recepten

Hoe kan ik andere ALDI-winkels zoeken?

Bovenaan de pagina, vindt u de rubriek "Winkels in uw buurt" en onder het menu "Informatie" vindt u het submenu "Winkels en openingsuren". Op beide plaatsen kan u naar ALDI-winkels in een bepaalde regio zoeken. Nadat u op de rubriek hebt geklikt, typt u in het voorziene veld de postcode of gemeente. U bevestigt uw vraag en krijgt vervolgens een lijst van de ALDI-winkels in de buurt. Met de bijhorende routeplanner kunt u de door u gezochte winkel snel bereiken.

Bent u op zoek naar een ALDI-winkel in het buitenland, surf dan via ALDI internationaal naar de website van het land waar u heengaat en zoek daar het adres op van uw plaatselijke ALDI-winkel.

Hoe kunnen wij u helpen indien u problemen heeft bij het lezen van het controleveld in formulieren op onze ALDI-website?

Indien u problemen heeft bij het lezen van het controleveld kan u de voorleesfunctie gebruiken. Door op het symbool met de luidspreker te klikken wordt het controleveld voorgelezen.

Wij kijken uit naar uw bezoek

Uw ALDI team