Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Vegetarische spaghetti

 
Hoofdgerecht
4 personen
Gemakkelijk
35 minuten

Vegetarische spaghetti

Ingrediënten:
  • 400 g
    spaghetti PASTA MARE®
  • 2 blikjes
    tomatenblokjes met basilicum PALAZZO®
  • 2
    bio-uien
  • 1 stengel
    groene selder
  • 2 teentjes
    look
  • 1
    courgette
  • 1 el
    honing HONEYSUN®
  • 24
    veganistische balletjes SOYPRO®
  • 2 el
    oregano PORTLAND®
  • snuifje
    zout PORTLAND®
  • snuifje
    peper PORTLAND®
  • 4 el
    geraspte Grana Padano D'ANTELLI®
  • 3 el
    bakken en braden SOYPRO®

Bereidingswijze:

Snipper de uien en het teentje look fijn.

Snij de courgette en de groene selder in kleine stukjes.

Verhit 2 eetlepels bakken en braden in een pan of pot.

Bak de ui en de look glazig.

Voeg de courgette en de selder toe en bak even aan.

Voeg de tomatenblokjes met basilicum toe.

Kruid met oregano, zout en peper.

Voeg de honing toe.

Laat 25 minuten inkoken op een zacht vuurtje.

Kook ondertussen de spaghetti in ruim water gaar.

Smelt 1 eetlepel bakken en braden in een pan en bak de veganistische balletjes kort aan.

Giet de spaghetti af.

Spoel kort met koud water.

Serveer de gekookte spaghetti met de saus en de balletjes.

Werk af met de geraspte Grana Padano.