Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »
teaser_255x224_nieuw_nl.jpg

Trio van chocoladerotsjes

 
Dessert
4 personen
Gemakkelijk
35 minuten (+ 1 uur in de koelkast)

Trio van chocoladerotsjes

Ingrediënten:
  • 150 g
    biohazelnoten TRADER JOE'S BIO®
  • 75 g
    biostudentenhaver TRADER JOE'S BIO®
  • 150 g
    biowalnoten TRADER JOE'S BIO®
  • 150 g
    geroosterde cashewnoten TRADER JOE'S®
  • 300 g
    notenmengeling TRADER JOE'S®
  • 200 g
    witte chocolade CHÂTEAU®
  • 200 g
    melkchocolade CHÂTEAU®
  • 200 g
    biochocolade met fairtradecacao AMBIENTE BIO®
  • 1 el
    artisanale zachte boter MARC GUISELIN®

Bereidingswijze:

Hak de notenmengeling, geroosterde cashewnoten, biowalnoten en biohazelnoten grof.

Haal de rozijnen uit de studentenhaver en meng een handvol rozijnen door de noten.

Smelt de drie soorten chocolade in aparte kommen in de microgolfoven of au bain-marie.

Roer door elke soort gesmolten chocolade een eetlepel ambachtelijke boter, zo gaat de chocolade mooi blinken.

Verdeel de noten over de kommen en roer goed om.

Zet de kommen 10 minuten in de koelkast tot de chocolade een beetje opgesteven is.

Leg een vel bakpapier op een snijplank.

Schep met een dessertlepel kleine bergjes chocolade op het bakpapier. Geef indien nodig een mooiere vorm met je vingers.

Leg de rotsjes 50 minuten in de koelkast tot ze hard zijn.