Toastje van roggebrood met gerookte forel, rode biet en conference peer

 
Fijnproever
2 personen
Gemakkelijk
10 minuten

Toastje van roggebrood met gerookte forel, rode biet en conference peer

Ingrediënten:
  • 2
    gerookte forelfilets GOLDEN SEAFOOD®
  • 2 sneetjes
    roggebrood
  • 1
    biorodebiet
  • 1
    conferencepeer
  • 2 el
    mascarpone MILSANI®
  • 1 el
    melkerijboter MARC GUISELIN®
  • biobieslook
  • peper PORTLAND®
  • zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Toast het roggebrood met de boter in de pan.

Was de peer en snijd in fijne reepjes.

Snijd een dun plakje van de rode biet en haal er een rondje uit met behulp van een uitsteekvorm.

Doe de mascarpone en 1 gerookte forelfilet in een maatbeker.

Breng op smaak met peper en zout en mix dit alles tot een smeuïge massa.

Haal met een uitsteekvorm een rondje uit het roggebrood.

Doe er de mascarponemengeling op.

Leg er een stukje forelfilet, een schijfje rode biet en de reepjes conferencepeer op.

Werk af met bieslook en breng op smaak met peper.