Toastje van foie gras en vijgenconfituur

 
Fijnproever
2 personen
Gemakkelijk
10 minuten

Toastje van foie gras en vijgenconfituur

Ingrediënten:
  • 80 g
    foie gras EXCELLENCE®
  • 2 sneetjes
    toastbrood DÉLIPAIN®
  • 2 tl
    vijgenconfituur TAMARA BIO®
  • 1
    gedroogde vijg TRADER JOE'S®
  • 1
    peterselietakje
  • 1 el
    melkerijboter MARC GUISELIN®

Bereidingswijze:

Steek met een vormpje vier cirkels uit de foie gras.

Steek met hetzelfde vormpje vier cirkels uit de sneetjes brood.

Snijd de gedroogde vijg in vieren.

Verhit de boter in een pan.

Bak de sneetjes brood bruin.

Leg de cirkeltjes brood op een bord.

Leg er de foie gras op en smeer er wat vijgenconfituur op.

Werk af met een stukje vijg en wat peterselie.