Toastje met wildpaté en appeltjes

 
Fijnproever
2 personen
Gemakkelijk
15 minuten

Toastje met wildpaté en appeltjes

Ingrediënten:
  • 2 plakjes
    wildpaté EXCELLENCE®
  • 2 sneetjes
    toastbrood DÉLIPAIN®
  • 1
    Royal Gala-appel
  • 1 takje
    biopeterselie
  • 25 g
    melkerijboter MARC GUISELIN®

Bereidingswijze:

Steek met een vormpje 2 rondjes uit elk sneetje toastbrood.

Smelt de boter in een pan en bak elke kant van de rondjes 1 minuut.

Laat afkoelen.

Steek met hetzelfde vormpje 2 rondjes uit de wildpaté.

Leg elk rondje wildpaté op een toastje.

Doe er telkens wat van de veenbessenconfituur op die bij de wildpaté zit.

Snijd de appel in reepjes en leg er een paar op elk toastje.

Werk af met een peterselietakje.