Sterkoekjes met wortel

 
Bijgerechten
4 stuks
Gemakkelijk
12 minuten (+ 13 minuten in de oven)

Sterkoekjes met wortel

Ingrediënten:
  • 200 g
    biowortelen
  • 70 g
    geraspte emmentaler MONT MERVEILLE®
  • 2
    bio-eieren MAMIE POULE BIO®
  • 4 el
    zelfrijzende bloem ALBONA®
  • 235 ml
    water

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Schil en rasp de wortelen.

Doe in een pot met het water en verwarm 3 minuten in de microgolfoven op de hoogste stand of op een hoog vuur.

Laat uitlekken en leg op een schone handdoek tot het vocht uit de wortelen is.

Meng goed met de kaas, eieren en bloem.

Maak met de hand of met een vormpje sterretjes van 5 mm dik.

Leg op een bakplaat met bakpapier en steek 13 minuten in de oven.

Tip:

Deze koekjes kunnen ingevroren worden.