scampi's met kakisalsa

 
Vis
2 personen
Gemakkelijk
10 minuten

scampi's met kakisalsa

Ingrediënten:
  • 2
    scampi's GOLDEN SEAFOOD®
  • 1
    kaki
  • 1 tl
    citroensap
  • 1
    rode ui
  • 1 el
    culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
  • 1 takje
    biopeterselie
  • peper PORTLAND®
  • zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Schil de kaki en snijd in kleine blokjes.

Pel de rode ui en snipper fijn.

Breng de mengeling op smaak met peper en zout en besprenkel met citroensap.

Pel de scampi’s.

Maak een inkeping in de rug van de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

Verhit de olijfolie in een pan en bak de scampi’s tot ze niet meer glazig zijn.

Doe de kakimengeling op een bordje of in een glaasje en leg er een gebakken scampi op.

Werk af met een peterselietakje.