Rode biet met geitenkaas en walnoten

 
Bijgerechten
4 personen
Gemakkelijk
15 minuten

Rode biet met geitenkaas en walnoten

Ingrediënten:
  • 4
    biorodebieten
  • 2/3 blok
    geitenkaas CABRE D’OR®
  • 65 g
    biowalnoten TRADER JOE’S BIO®
  • 2 takjes
    verse biotijm
  • 50 ml
    biobalsamicoazijn REGALO BIO®
  • 1/2 el
    vloeibare honing HONEYSUN®
  • 50 ml
    culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
  • snuifje
    peper en zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Hak de walnoten grof en rooster in een pan zonder vetstof.

Rits de blaadjes van de takjes tijm en meng met de balsamicoazijn, olijfolie en honing.

Kruid met peper en zout.

Snijd de onderkant van de bieten weg zodat ze rechtop kunnen staan.

Snijd in plakjes.

Snijd de geitenkaas in blokjes.

Dresseer de rode biet op een bord en strooi er de blokjes geitenkaas over.

Besprenkel met de balsamicovinaigrette.

Werk af met de walnoten.