Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Quinoa met biowokreepjes en pittige spinazie

 
Hoofdgerecht
4 personen
Gemakkelijk
20 minuten

Quinoa met biowokreepjes en pittige spinazie

Ingrediënten:
  • 350 g
    vegetarische biowokreepjes SOYPRO BIO®
  • 300 g
    bioquinoa BON-RI BIO®
  • 450 g
    verse spinazie
  • 2 el
    biohazelnoten TRADER JOE'S BIO®
  • 3 el
    biowalnoten TRADER JOE'S BIO®
  • 1 el
    biohoning HONEYSUN BIO®
  • 2 el
    dijonmosterd REGALO®
  • 5 g
    Parmezaanse kaas CASALE®
  • 2
    rode uien
  • 1 teentje
    look
  • enkele takjes
    biopeterselie
  • 2 el
    bio-olijfolie EL CULTIVADOR BIO®
  • snufje
    zout PORTLAND®
  • snufje
    peper PORTLAND®
  • 1 kl
    rozemarijn PORTLAND®

Bereidingswijze:

Snijd de rode ui in maantjes.

Snipper de look en de peterselie fijn.

Spoel de spinazie en laat uitlekken.

Hak de hazel- en walnoten fijn en bak in een pan zonder vetstof.

Roer de honing door de noten en bak nog even verder.

Kook ondertussen de quinoa gaar volgens de instructies op de verpakking.

Verhit 1 el olijfolie en verwarm de vegetarische wokreepjes in een koekenpan gedurende 5 minuten.

Kruid met rozemarijn.

Verhit vervolgens opnieuw 1 el olijfolie in een grote pan of wok.

Bak de look en de uien glazig.

Voeg de mosterd toe.

Voeg de spinazie toe en bak aan. Kruid met peper en zout.

Meng de spinazie met de quinoa en de wokreepjes.

Werk af met schilfers Parmezaanse kaas, de peterselie en de gebakken nootjes.