Quichesatés met peer en kaas

 
Hapjes
4 personen
Gemakkelijk
15 minuten (+ 15 minuten in de oven)

Quichesatés met peer en kaas

Ingrediënten:
  • 2
    bio-eieren MAMIE POULE BIO®
  • 40 cl
    volle room MELRO®
  • 50 g
    Parmezaanse kaas CASALE®
  • 1 el
    sausbinder voor witte sauzen REGALO®
  • 50 ml
    halfvolle melk MILSA®
  • 1
    conferencepeer

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Breek de eieren en klop op met de room.

Los de sausbinder op in de melk en giet bij het eimengsel.

Rasp de kaas erover en meng.

Was de peer, schil en halveer.

Verwijder het klokhuis, snijd de ene helft in blokjes en roer door het mengsel.

Doe in een siliconevorm met kleine vierkantjes.

Zet 15 minuten in de oven.

Laat even afkoelen en haal uit de vorm.

Steek telkens 3 à 4 stuks op een satéprikker.

Steek de satés op de andere peerhelft.