Pompelmoescocktail met tijmsiroop

 
Dranken
4 personen
Gemakkelijk
15 minuten

Pompelmoescocktail met tijmsiroop

Ingrediënten:
  • 20 cl
    water
  • 20 g
    fijnekorrelsuiker MOUNTAIN®
  • 8 takjes
    biotijm
  • 40 cl
    premium rozepompelmoessap PURE FRUIT®
  • 40 cl
    bruisend water ROCHEVAL®
  • Array
    ijsblokjes

Bereidingswijze:

Verhit het water in een kleine kookpot en los de suiker erin op.

Voeg 4 tijmtakjes toe, haal van het vuur en laat afkoelen.

Wikkel de ijsblokjes in een propere handdoek en verbrijzel met een pollepel.

Verdeel de ijsblokjes over de glazen en voeg telkens 4 eetlepels tijmsiroop en 10 cl pompelmoessap toe.

Vul elk glas aan met 10 cl bruisend water en werk af met de overige tijmtakjes.

Tip:

Het overschot van de siroop kan je makkelijk enkele dagen in de koelkast bewaren.