Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Pizza romantica

 
Vlees & gevogelte
1 pizza
Gemakkelijk
15 minuten (+ 17 minuten in de oven)

Pizza romantica

Ingrediënten:
  • 1
    pizzadeeg CASA MORANDO®
  • 3 el
    biopastasaus arrabiata PALAZZO BIO®
  • 1 tl
    oregano PORTLAND®
  • 1 tl
    basilicum PORTLAND®
  • 1 teentje
    look
  • 1/2
    rode ui
  • 125 g
    mozzarella CASALE FRESCO®
  • 4 sneetjes
    kipfilet DÉLIFIN®
  • 1/2
    avocado
  • 2 el
    zoete maïs KING'S CROWN®
  • enkele takjes
    koriander
  • 1/2 tl
    zwarte peper PORTLAND®
  • snufje
    zeezout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Haal het pizzadeeg een tiental minuten voor het bereiden uit de koelkast.

Rol het deeg samen met het bakpapier open op een ovenplaat.

Strijk de pastasaus uit over het deeg.

Kruid met oregano en basilicum.

Snipper de look en verdeel over de saus.

Snijd de rode ui in maantjes en verdeel eveneens over de saus.

Snijd de mozzarella in blokjes en beleg er de bodem met gekruide saus mee.

Vorm roosjes met de sneetjes kipfilet en verdeel ze over de pizza.

Kruid met peper en zout.

Bak de pizza gedurende 17 minuten in de voorverwarmde oven.

Snijd intussen de avocado in reepjes en laat de mais uitlekken.

Haal de pizza uit de oven en beleg met de reepjes avocado.

Strooi er de maïs over en werk af met de koriander.