Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Macaroni met geitenkaas

 
Vlees
4 personen
Gemakkelijk
20 minuten (+ 20 minuten in de oven)

Macaroni met geitenkaas

Ingrediënten:
  • 500 g
    macaroni PASTA MARE®
  • 2
    rode uien
  • 1 el
    rozemarijn PORTLAND®
  • 2 el
    vloeibare honing HONEYSUN®
  • 3 el
    biowalnoten TRADER JOE'S BIO®
  • 1 el
    extra olijfolie EL CULTIVADOR®
  • 250 ml
    culinaire room MELRO®
  • 300 g
    verse geitenkaas natuur CABRE D'OR®
  • 1 kl
    tijm PORTLAND®
  • snuifje
    peper PORTLAND®
  • 1 blokje
    vetarme kippenbouillon EXTRACTO®
  • 200 g
    spekreepjes natuur DÉLIFIN®

Bereidingswijze:

Verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.

Breng ruim water met een blokje kippenbouillon aan de kook.

Kook de macaroni volgens de instructies op de verpakking gaar en giet af.

Bak de spekreepjes in een pan zonder vetstof.

Snijd de rode uien in maantjes.

Verhit de olijfolie in een pan en bak de uien glazig.

Meng de geitenkaas met de room.

Breng op smaak met tijm, rozemarijn, peper en honing.

Meng de macaroni met de spekreepjes en de ui, en schep in een ovenschotel.

Giet er de kaassaus over.

Hak de walnoten fijn en strooi over de pasta.

Bak gedurende 20 minuten in de oven.