Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Kaastaart met frambozensaus

 
Dessert
1 taart
Gemakkelijk
25 minuten (+ 45 minuten in de oven)

Kaastaart met frambozensaus

Ingrediënten:
  • 100 g
    speculooskoekjes GALA®
  • 25 g
    spritskoeken GALA®
  • 60 g
    melkerijboter MARC GUISELIN®
  • 675 g
    verse kaas VALBLANC®
  • 3
    bio-eieren MAMIE POULE BIO®
  • 160 g + 50 g
    fijnekorrelsuiker MOUNTAIN®
  • 1 el
    vanillinesuiker MOUNTAIN®
  • 2
    limoenen
  • 250 g
    frambozen
  • 1/2
    citroen

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Hak de speculooskoekjes en de spritskoekjes heel fijn.

Smelt de boter en voeg bij de gehakte koekjes.

Bedek de bodem van een springvorm met bakpapier.

Druk het boter- en koekjesmengsel aan op de bodem en plaats in de oven.

Bak de bodem gedurende tien minuten, haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

Meng de verse kaas met 160 g fijnekorrelsuiker.

Voeg de eieren één voor één toe.

Meng met de geraspte schil van de limoenen, het sap van de limoenen en de vanillinesuiker.

Verdeel het mengsel over de afgekoelde koekjesbodem.

Plaats in de oven en bak gedurende 45 minuten.

Verwarm ondertussen de frambozen met het sap van de citroen en 50 g fijnekorrelsuiker. Roer regelmatig tot er een vloeibare saus ontstaat.

Haal de taart uit de oven, laat even afkoelen en lepel er de frambozensaus over.