Hapje met wildpaté en witloof

 
Fijnproever
2 personen
Gemakkelijk
15 minuten

Hapje met wildpaté en witloof

Ingrediënten:
  • 100 g
    wildpaté EXCELLENCE®
  • 1 stronk
    witloof
  • 2 el
    biovijgenconfituur TAMARA BIO®
  • 1 sneetje
    toastbrood DÉLIPAIN®
  • 1 takje
    biopeterselie
  • 25 g
    melkerijboter MARC GUISELIN®

Bereidingswijze:

Snijd 2 blokjes van de wildpaté en leg elk in een klein kommetje.

Was het witloof, halveer in de lengte en verwijder de harde kern.

Snijd julienne en leg een beetje witloof op de paté.

Voeg de vijgenconfituur toe.

Neem een sneetje toastbrood en snijd in reepjes

Zet een antikleefpan op het vuur en smelt een klontje boter in de pan.

Verhit de boter en bak elke kant van de toastjes 1 minuut.

Laat afkoelen.

Snijd in tweeën en leg op de confituur.

Werk af met een peterselietakje.