Glaasje van gerookte eendenborst

 
Fijnproever
4 personen
Gemakkelijk
10 minuten

Glaasje van gerookte eendenborst

Ingrediënten:
  • 4 sneetjes
    gerookte eendenborst EXCELLENCE®
  • ¼ blok
    geitenkaas CABRE D’OR®
  • 4
    frambozen
  • 25 g
    notensla ALL SEASONS®
  • 1 el
    biopijnboompitten TRADER JOE’S®
  • 3 el
    culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
  • snuifje
    peper PORTLAND®
  • snuifje
    zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Houd vier blaadjes notensla apart voor de afwerking.

Mix de rest van de sla samen met de olijfolie tot een dressing.

Kruid met peper en zout.

Snijd de geitenkaas in schijfjes en steek er met een vormpje kleine rondjes uit.

Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.

Vul elk glaasje met een rondje geitenkaas, een koffielepel dressing en een paar pijnboompitten.

Rol de sneetjes eendenborst op en dresseer er de glaasjes mee.

Werk telkens af met een framboos, een blaadje notensla, peper en zout.