Everzwijnragout met zilveruitjes en spekjes

 
Wild
2 personen
Gemakkelijk
75 minuten (+ 1 nacht ontdooitijd)

Everzwijnragout met zilveruitjes en spekjes

Ingrediënten:
  • 500 g
    stoofvlees van hert EXCELLENCE®
  • 400 ml
    wildfond EXCELLENCE®
  • 100 ml
    Siciliaanse rode wijn Ballaturi
  • 1 el
    sausbinder REGALO®
  • 300 g
    aardappelkroketten PRIMO FRIES®
  • 2
    biowortelen
  • 200 g
    spekreepjes DÉLIFIN®
  • 190 g
    zilveruitjes REGALO®
  • 1
    sjalot
  • 3 el
    culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
  • 3 takjes
    tijm
  • peper PORTLAND®
  • zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Ontdooi de ragout in de koelkast.

Schil de wortelen en snijd in blokjes.

Giet de zilveruitjes in een zeef en spoel.

Schroei de ragout toe in de olijfolie en doe een gesnipperde sjalot, spekreepjes, zilveruitjes en wortelen erbij.

Breng op smaak met peper en zout en blus met de wijn en de fond.

Voeg de sausbinder toe en roer goed.

Doe de tijm erbij en laat 60 minuten sudderen op een laag vuurtje.

Frituur de aardappelkroketjes en serveer.