Energierepen met pistachenoten

 
Dessert
4 personen
Gemakkelijk
30 minuten (+ 30 minuten in de diepvries)

Energierepen met pistachenoten

Ingrediënten:
  • 1/2
    perssinaasappel
  • 40 g
    gedroogde abrikozen TRADER JOE'S®
  • 40 g
    rozijnen TRADER JOE'S®
  • 40 g
    pistachenoten TRADER JOE'S®
  • 100 g
    biochocolade - Fairtrade AMBIENTE BIO®
  • 40 g
    vloeibare honing HONEYSUN®
  • 15 g
    geraffineerde biokokosolie ORABELLA BIO®
  • snuifje
    zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Hak de pistachenoten, de rozijnen en de abrikozen grof en doe in een kom. Schraap wat zeste van de sinaasappel. Smelt de chocolade au bain-marie.

Verhit de kokosolie op een laag vuur, meng de honing erdoor en giet in de kom.

Voeg ook de gesmolten chocolade, de sinaasappelzeste en wat zout toe.

Giet het mengsel in een lage bakvorm met bakpapier, druk goed aan en maak het oppervlak egaal.

Zet 30 minuten in de diepvries, snijd daarna in repen en bewaar in de koelkast.