Breekciabatta

 
Hapjes
4 personen
Gemakkelijk
35 minuten

Breekciabatta

Ingrediënten:
  • 1
    ciabatta DÉLIPAIN®
  • 1 rol
    kruidenboter look met fijne kruiden MARC GUISELIN®
  • 20 g
    biopeterselie
  • 2
    lente-uitjes
  • 3 el
    culinaire olijfolie EL CULTIVADOR®
  • 2 teentjes
    look
  • 20 g
    biobieslook
  • 1
    sjalot
  • 1 bol
    mozzarella CASALE®
  • 4 el
    groene pesto PALAZZO®
  • snuifje
    mediterraans kruidenzout PORTLAND®
  • snuifje
    peper PORTLAND®
  • snuifje
    zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snipper de sjalot, de bieslook en de peterselie fijn. Pers de look, snijd de kruidenboter in plakjes en snijd het wit van de lente-uitjes in ringetjes.

Bevochtig de ciabatta met wat water en maak in de korst kruiselingse inkepingen.

Stop de sneden vol met pesto, plakjes kruidenboter en mozzarella, lente-uitjes, look, sjalot, fijngehakte bieslook en peterselie.

Kruid af met peper, zout en het mediterraanse kruidenzout.

Besprenkel de ciabatta met de olijfolie en bak 20 minuten in de oven.