Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Boekweitpannenkoeken

 
Bio
8 tot 10 personen
Gemakkelijk
30 minuten

Boekweitpannenkoeken

Ingrediënten:
  • 200 g
    boekweit BON-RI BIO®
  • 400 ml
    halfvolle biomelk MILSA BIO®
  • snuifje
    zeezout
  • 325 g
    bionatuuryoghurt MILSANI BIO®
  • 30 g
    biokokosbloesemsuiker MOUNTAIN BIO®
  • 8
    bio-eieren MAMIE POULE BIO®
  • 1 tl
    biokokosolie ORABELLA BIO®

Bereidingswijze:

Mix de boekweit tot meel in een blender.

Voeg de melk, de eieren, de suiker, het snuifje zout en de yoghurt toe en meng tot een glad beslag.

Laat even rusten.

Verhit de kokosolie in een pannenkoekenpan.

Giet een kleine portie van het beslag in de pan.

Zorg ervoor dat je de pannenkoeken niet te dik maakt.

Draai de pannenkoek voorzichtig om zodra het randje bruin kleurt.

Bak nog even verder.