Bladerdeegstengels

 
Voorgerecht
25 stuks
Gemakkelijk
20 minuten (+ 10 minuten in de oven)

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
  • 1 rol
    bladerdeeg
  • 20 g
    Parmezaanse kaas CASALE®
  • 4 sneetjes
    parmaham
  • 1 el
    basilicum PORTLAND®
  • 2
    bio-eieren MAMIE POULE BIO®
  • snuifje
    peper PORTLAND®
  • snuifje
    zout PORTLAND®

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 195 °C.

Snijd de parmaham in fijne reepjes.

Snijd de rol bladerdeeg in schijfjes van 1 cm breed.

Rol open en beleg elk reepje deeg met parmaham, kaas en basilicum.

Kruid af met peper en zout.

Neem elk uiteinde van een strookje vast in een hand en draai in tegengestelde richtingen.

Doe hetzelfde met de andere reepjes.

Scheid de eieren en klop de dooiers los.

Bestrijk er de bladerdeegstengels mee en zet 10 minuten in de oven.