Bladerdeegstengels

 
Hapjes
4 personen
Gemakkelijk
30 minuten

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
  • 1 rol
    bladerdeeg
  • 50 g
    geraspte emmentaler MONT MERVEILLE®
  • 1 potje
    Italiaanse saus paprika/aubergine PALAZZO®
  • 3 sneetjes
    serranoham DÉLIFIN®
  • 1
    bio-ei MAMIE POULE BIO®
  • 2 el
    zaden- en pittenmix TRADER JOE’S®

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd het bladerdeeg in repen van 1,5 cm breed en smeer er telkens wat Italiaanse saus op.

Snijd de serranoham ook in reepjes en leg ze erop.

Bestrooi met de emmentaler en draai de stengels op door de uiteinden in tegengestelde richtingen te rollen. Bestrijk de stengels met het eigeel en strooi er de zadenmix over.

Zet 10 minuten in de oven en laat daarna afkoelen.

Serveer bij het aperitief of als side dish bij soep of een salade.