w46_teaser_470x224_1_peperkoek_be-nl.jpg
buhne-960x328-groentenfruit-header.jpg

Kwaliteit

Ons inkoopteam selecteert onze producenten met de grootste zorg. Kwaliteit, duurzaamheid en engagement zijn daarbij de belangrijkste criteria.


Wij stellen bijzonder strenge kwaliteitseisen, die strenger zijn dan de wettelijke voorschriften. Zo zijn bijvoorbeeld onze tolerantiegrenzen voor mogelijke pesticideresiduen strenger dan de wettelijke maximumwaarden.


Wij bewaken de kwaliteit van ons volledige aanbod van op het land tot bij de klant. In elke winkel, in elk distributiecentrum, en bij elke leverancier worden dagelijks kwaliteitscontroles uitgevoerd.


Onafhankelijke specialisten controleren elke dag bij al onze leveranciers alle groente- en fruitsoorten die voor ons bestemd zijn, vóór ze naar onze distributiecentra vertrekken.
Onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide medewerkers, controleren elke nacht alle groente- en fruitsoorten die in onze distributiecentra geleverd worden.
Onze medewerkers in de meer dan 450 ALDI's in België controleren elke ochtend alle groente- en fruitsoorten die vers in hun winkel geleverd worden.