Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »
agf_landingspage_aanbod_960x320_be-nl.jpg

Een boontje voor kwaliteit

agf_landingspage_controles_300x150_be-nl.jpg Van ananassen tot zoete aardappelen, onze groenten en ons fruit zijn allemaal van de beste kwaliteit.

We kiezen onze leveranciers met de grootste zorg, zijn strenger dan we wettelijk moeten zijn en leiden onze eigen keurmeesters op. Zij controleren onze groenten en ons fruit op verschillende momenten in het proces. De medewerkers in de winkels doen ook controles. Zo belanden enkel de beste en lekkerste dingen in jouw winkelmandje.

Lokaal, da's geniaal

agf_landingspage_lokaal_300x150_be-nl.jpg We zijn fier op de producten van hier en zetten volop in op duurzaamheid. Daarom kiezen we zo veel mogelijk voor fruit en groenten die in onze regio geteeld en verwerkt worden. Op die manier steunen we niet alleen de lokale boeren, maar ook het milieu. De CO2-uitstoot van transportmiddelen die lange afstanden afleggen, is immers heel schadelijk voor de natuur.

Gaan met die biobanaan

agf_landingspage_bio_300x150_be-nl.jpg We hebben het ook graag puur natuur. Daarom blijft ons assortiment van biogroenten en -fruit groeien. Da's niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Kijk dus in de folder en in de winkel uit naar het groene logo en pluk er de vruchten van.