Terughaalactie
  • Oplaadbare ledtheelichtjes van ProMedia wegens brandgevaar.
Meer informatie »
Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen, wedstrijden of enquêtes
Meer informatie »

Duurzaamheidsrapporten

Eenvoudig belangrijk: het duurzaamheidsrapport 2017 van de ondernemingsgroep ALDI Nord

Onder het motto "Eenvoudig belangrijk" hebben wij het tweede duurzaamheidsrapport van de ondernemingsgroep ALDI Nord gepubliceerd. Hiermee houden wij ons aan onze belofte om onze stakeholders regelmatig en op een transparante manier te informeren over onze belangrijke sociale, ecologische en economische doelstellingen en maatregelen. Volg de CR-activiteiten van de ondernemingsgroep en steeds nieuwe highlights op onze website www.cr-aldinord.com ».

 

 

 

Ons tussentijds rapport: Wij houden woord

Een jaar na publicatie van het eerste duurzaamheidsrapport van de ondernemingsgroep ALDI Nord informeren wij met ons tussentijds rapport 2016 (PDF) » over de belangrijkste veranderingen van ons duurzaamheidsengagement. Ontdek ons in 2016 geboekte succes op onze website www.cr-aldinord.com ».

 

Duurzaam handelen: Duurzaamheidsrapport 2015 van de ondernemingsgroep ALDI Nord

Eenvoudig en transparant: Zo berichten wij in ons eerste Duurzaamheidsrapport 2015 (PDF) » over onze prestaties, uitdagingen en perspectieven voor een verantwoordelijke, duurzame ontwikkeling van onze ondernemingsgroep. In het duurzaamheidsrapport 2015 krijgen onze stakeholders voor de eerste keer transparante informatie over onze aanpak van het thema verantwoordelijkheid en de daartoe behorende uitdagingen. Naast de belangrijkste informatie levert het rapport talrijke cijfergegevens en geeft het een duidelijk overzicht van de doelstellingen waaraan wij ons meten. De publicatie van het rapport is een mijlpaal voor ALDI Nord en is tegelijkertijd een uitgangspunt voor de verdere dialoog met onze stakeholders.

 

Om ervoor te zorgen dat de focus van ons rapport op de essentie ligt, hebben wij vooraf precies geanalyseerd welke thema's voor onze stakeholders van bijzonder groot belang zijn. Bovendien berichten wij transparant conform de G4-richtlijnen van het wereldwijd erkende Global Reporting Initiative (GRI). Ons rapport voldoet aan de kernvereisten (optie "Core") van de standaardnorm en houdt rekening met het aanvullende protocol voor de voedingsindustrie.

 

Op onze website www.cr-aldinord.com » wordt de inhoud van ons duurzaamheidsrapport 2015 uitgebreid en overzichtelijk weergegeven. Klik op de link en ontdek hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen, wat wij reeds bereikt hebben en wat onze visie op duurzame ontwikkeling is.

 

Eerste plaats voor ons duurzaamheidsrapport

In het kader van de internationale CR Reporting Awards (CRRA) 2017 werd ons duurzaamheidsrapport in de categorie "Best First Time Report" met de eerste plaats bekroond. In de categorie "Best Report" behaalde het een tweede plaats. De CRRA, ingericht door CorporateRegister.com, is wereldwijd de enige onafhankelijke bekroning voor duurzaamheidsrapporten en zoekt jaarlijks de best opgestelde rapporten. Ons voor de eerste keer gepubliceerde CR-rapport was een schot in de roos: „Een uitstekend eerste duurzaamheidsrapport. Door een gedetailleerde beschrijving van zijn stakeholderengagement en een duidelijke focus op de essentie is ALDI Nord erin geslaagd om alle elementen van een succesvol rapport te bundelen", dixit een deelnemer aan de stemming.


Meer informatie vindt u hier: