w46_teaser_470x224_1_peperkoek_be-nl.jpg
teewelt_header_960_328.jpg

Harmonie en ontspanning: de theewereld van ALDI

Al zo'n 5000 jaar gieten mensen heet water op gedroogde bladeren van de theestruik om een heerlijke, veelzijdige drank vol smaak te krijgen: thee! Daarbij komen alle zwarte en groene theesoorten eigenlijk van één enkele plant, de theeplant. Door kruisingen van deze plant en door verschillende klimatologische omstandigheden in de teeltregio's ontstonden in de voorbije eeuwen vele nieuwe theesoorten die voor een stuk zeer sterk verschillend zijn qua geur, smaak en kleur. Dit laat vermoeden hoe fascinerend en tegelijk veelzijdig de wereld van thee wel is.


Het klaarmaken en het genot van een kopje thee nodigen elke keer weer uit tot een moment van rust. Laotse, Chinees filosoof en zenmeester, raadde al aan om iedere dag thee te drinken om gezond te blijven en zich te oefenen in harmonie. En nieuwe studies geven hem gelijk: theedrinkers staan meer ontspannen in het dagelijkse leven, hebben minder stress en leven gezonder.


We nodigen u uit om de veelzijdige wereld van ons ALDI theeaanbod te ontdekken. Ons kwaliteitsmerk Westminster biedt een ruim aanbod, zowel voor liefhebbers van klassieke zwarte en groene thee, als van vruchten- en kruidenthee. Al onze theeproducten munten uit door hun lekkere smaak, uitstekende kwaliteit en een overtuigende prijs-/kwaliteitverhouding.


Maar overtuig vooral uzelf van onze uitstekende productkwaliteit.