Informatie
  • ALDI waarschuwt voor valse waardebonnen
Meer informatie »

Garantie

Geachte klanten,

 

Wij willen graag dat u over uw aankoop bij ALDI en de kwaliteit van onze producten heel tevreden bent. Mocht dit toch een keer niet het geval zijn, dan bieden wij u met de „ALDI Garantie" een eenvoudige omruil-/garantieregeling aan.

 

Levensmiddelen die u bij ons gekocht heeft, kunt u altijd en zonder vertoon van uw kassabon teruggeven.

 

Alle door ons bovenop het voedingsassortiment verkochte producten kunt u in alle ALDI filialen teruggeven binnen één maand na de aankoop, zonder opgave van redenen en op vertoon van uw kassabon. De aankoopprijs wordt dan aan u terugbetaald.

 

Gelieve voor artikelen met garantie de garantiekaart en de kassabon te bewaren zodat u zich indien nodig kan wenden tot de in de garantiekaart vermelde klantendienst van de fabrikant.

 

Volgens contractuele afspraken tussen Aldi en de fabrikant staat deze laatste in voor o.m. de gratis herstelling of vervanging van defecte toestellen. (Wat te doen in geval van defect?)

 

Vanzelfsprekend wordt er door deze speciale garantievoorwaarden geen afbreuk gedaan aan uw wettelijk rechten als consument.*

 

In elk geval helpen onze medewerkers in onze ALDI filialen u zeer graag verder. U kan ons ook steeds bereiken via ons contactformulier.

Wij kijken uit naar uw bezoek.

Uw ALDI-team

 

 

*Aldi is niet gehouden tot buitengerechtelijke geschillenregeling van consumentengeschillen als gevolg van enige gedragscode, lidmaatschap van een handelsvereniging, een beroepsorganisatie of een beroepsorde of op grond van een bepaling in de algemene of bijzondere verkoopsvoorwaarden. Indien u als consument meent dat het geschil dat u ons voorlegde geen oplossing kreeg binnen een redelijke termijn, kan u zich wenden tot de Federale Consumentenombudsdienst, de door de wet aangewezen gekwalificeerde entiteit. Deze informatie wordt meegedeeld in toepassing van artikel XVI.4. van het Wetboek Economisch Recht.

 

Consumentenombudsdienst:

North Gate II

Koning Albert II-laan 8

1000 Brussel

Tel.: 02 702 52 00

Fax: 02 808 71 20

E-mail: contact@consumentenombudsdienst.be

Web: http://consumentenombudsdienst.be